Afbeelding voor categorie WORKSHOP

 

Workshop AVG

 

U heeft waarschijnlijk al veel gelezen over de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar het is misschien niet altijd duidelijk wat u nu precies in de praktijk moet doen voor uw organisatie.

Wilt u weten wat u moet doen om uw organisatie in de praktijk af te stemmen op de AVG? Welke feitelijke acties moet u nemen? Welke documenten u daarvoor nodig heeft? Volg dan onze Workshop AVG.

Workshop AVG

Wij gaan tijdens de workshop met u aan de slag om onder meer:

  • te inventariseren welke persoonsgegevens uw organisatie verwerkt en of dat mag;
  • na te gaan of uw organisatie "verantwoordelijke" of "verwerker" is, of allebei, en wat de verplichtingen van uw organisatie dan zijn;
  • het overzicht aan te leggen van de verschillende "stromen" persoonsgegevens;
  • te identificeren in welke gevallen gegevens worden doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte en welke acties daar voor nodig zijn;
  • te bepalen welke acties u moet nemen om de nieuwe rechten van de betrokkenen te faciliteren; 
  • na te gaan welke overeenkomsten en documenten u nodig hebt;
  • te benoemen welke processen u in moet richten;
  • door te nemen hoe de privacyverklaring moet worden gemaakt.  

Om het meeste uit de workshop te halen en u het beste te kunnen helpen, vragen wij u vooraf een vragenlijst in te vullen over de verwerking van persoonsgegevens binnen uw organisatie.

Inclusief Basispakket AVG Standaard 

De workshop is inclusief het Basispakket AVG Standaard. U ontvangt dan ook ons Ebook zodat u alles nog een keer na kunt lezen, en een basis-set privacy-documenten die uw organisatie ondersteunen bij het voldoen aan de regels van de nieuwe privacywet.

Voor het samenstellen van de documenten vragen wij u ook een aantal vragen te beantwoorden die in de vragenlijst staan. U ontvangt de documenten voorafgaand aan de workshop zodat u hier tijdens de workshop vragen over kunt stellen.

Voor het maken van de privacyverklaring ontvangt u een eenmalige voucher, zodat u deze na de workshop kunt invullen, aan de hand van de onderwerpen die zijn besproken.

Duur en kosten workshop

De workshop duurt 3,5 uur.

De workshop kost EUR 595 excl BTW, dit bedrag is inclusief de prijs voor het Basispakket van EUR 385 excl BTW.

Om tijd te kunnen besteden aan uw specifieke situatie is het aantal deelnemers per workshop beperkt tot maximaal vijf. 

Data

Momenteel hebben wij geen workshops gepland staan. Heeft u wel interesse? Mail ons: info@smithanddoe.com en dan kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn.

De Workshop AVG heeft een praktische benadering en wordt gegeven door een ervaren privacy advocaat en privacy consultant.

Locatie

De Workshop wordt gegeven in een vergaderruimte van Spaces in de Rode Olifant in Den Haag.

Het adres is:

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Inschrijving

U kunt zich inschrijven voor de Workshop AVG door hierboven te klikken op de link van de cursusdatum of workshopdatum en het bestelproces te doorlopen. Wij vragen u daarbij een account aan te maken (als u deze nog niet heeft).

U kunt bij ons met iDeal betalen. Liever per factuur betalen? Email ons: info@smithanddoe.com.

Het aantal plekken per workshop is beperkt. Als er onverhoopt geen ruimte meer is op de door u gewenste datum dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een andere datum of een andere plaats.

Developed by Structura. Powered by nopCommerce. Copyright 2024 Smith&Doe. Alle rechten voorbehouden.